• ✓ Snabb leverans ✓ Fri frakt över 999kr ✓ Erbjuder exklusiv presentinslagning och leverans direkt till mottagaren
Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna Payment with Swish

Alla hjärtans dag present

Här hittar du våra alla hjärtans dag favoriter!

Alla hjärtans dag den 14/2 går i kärlekens tecken. Kanske firar du tillsammans med familj, en fin vän eller ditt livs kärlek?

Vi har fina och personlig alla hjärtans dag presenter både till henne och honom.

Alla hjärtans dag förknippas med kärlek, kramar och fina ord. Istället för att visa din uppskattning med blommor så tipsar vi istället om en alla hjärtansdag present. Din gåva blir då mycket mer personlig. 

Vi erbjuder oss att hjälpa dig med presentinslagningen av din alla hjärtans dag present, om du önskar kan vi även skicka din alla hjärtans dag present direkt till mottagaren. 


Skapa en lyxig stund för honom

Vi vet av erfarenhet att många män uppskattar och är måna om att ta hand om sig själva och sin hudvård. Både kroppsvård men framför allt ansiktsvård. 

Ansiktsprodukter för honom

Vi tipsar därför om c/o Gerd, alla deras produkter är unisex och passar perfekt till honom. Både ansiktstvätten och ansiktsskrubben är två stora favoriter hos männen.


Visa henne din kärlek

Alla hjärtans dag är en perfekt dag att för att skämma bort henne lite extra. Överlämna ett kort med några väl valda ord tillsammans med din alla hjärtans dag present.

Frederik Baggers otroligt vackra champagne glas.

Frederik Baggers champagneglas är en väldigt uppskattad present. Både Gatsby glasen och champagne glasen är väldigt eleganta. Överraska med ett glas bubbel i de fina glasen och låt serveringen bli en del i alla hjärtans dag presenten.


Vi på Amazing Gifts älskar att fira alla hjärtans dag!

Firandet av alla hjärtans dag har sitt ursprung från helgonet Valentinus redan i slutet av 400-talet, då ska Valentinus har återgett synen till sin fångvaktares dotter. Därav historien om Sankt Valentin.

Under medeltiden började man koppla ihop Valentin med romantik och kärlek. I Skottland, Frankrike och England infördes seden att genom lottning att para ihop ungdomar till dans och lekar. Inspirationen bakom detta var att fåglar i mitten av februari sökte och fann sin partner. Kunde detta även gälla unga pojkar och flickor att på så sätt hitta sin Valentin?

På 1300-talet i England och Frankrike blev Valentindagen en tillställning för förälskade ungdomar, detta utvecklades till en sed där man rimmade dikter och kärleksbrev till sin älskade. Under 1800-talet började skrivandet fina valentinkort som överlämnades tillsammans med presenter. 

Idag firar vi alla hjärtans dag i nya former, vi firar tillsammans med kärleken, med familj och vänner. 

Hos oss hittar du alla hjärtans dag tips! Alla hjärtans dag den 14/2 2022 går i kärlekens tecken.