• ✓ Snabb leverans ✓ Fri frakt över 599kr ✓ Erbjuder exklusiv presentinslagning och leverans direkt till mottagaren
Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna Payment with Swish

Förlovningsdag presenter

Vi på Amazing Gifts älskar förlovningsdagar! 

Vi tror på alla typer av kärlek och förlovningar, att fira kärleken är det bästa vi vet. På förlovningsdagen brukar man lämna över en förlovningsdags present till sin partner för att visa sin uppskattning och kärlek. 

Nedan har vi sammanställt fina och uppskattade presenttips med mycket kärlek.

CARD STORE, gratulationskort - Jag älskar dig CARD STORE, gratulationskort - Jag älskar dig
CARD STORE, gratulationskort - Champagne CARD STORE, gratulationskort - Champagne
MAJAS COTTAGE - Gåvokort Bara något litet MAJAS COTTAGE - Gåvokort Bara något litet

Förlovningsdag och årsdagar är till för att firas. Vi har fina presenter till både honom och till henne. En förlovning är ett bevis på kärlek och kanske ett steg mot ett kommande bröllop och äktenskap. Enligt tradition ska bröllop äga rum inom ett år efter förlovningen. Idag är dessa tidsramar inte lika viktiga vid en förlovning.


Kärleksfull förlovningsdag present till henne

Er förlovningsdag är en fin påminnelse på er förlovning. Enligt tradition så överlämnar man en förlovningsdags present på årsdagen. Välj en gåva som visar din kärlek. Alla våra presenttips är noga utvalda med fokus på fin design och kvalitet. 

Fina smycken från Snö of Sweden. 

Smycken är en uppskattad förlovningsdag present. Ett fint smycke kan bäras under en lång tid framöver och påminna er båda om er årsdag. Vi har et stort utbud av smycken från Snö of Sweden som både till vardags och till fest. Om du vill så kan vi även hjälpa dig slå in din förlovningsdags present till ett vackert paket. 


Uppskattad förlovningsdag present till honom.

Visa din kärlek och överlämna en förlovningsdags present och ett gratulationskort där du beskriver hur mycket du uppskattar era år tillsammans som ett förlovat par. Gratulationskorten är väldigt fina att spara och tillsammans läsa och titta tillbaka på allt eftersom åren rullar på. 

Trendiga herrsmycken från By Billgren.

Ett presenttips till honom är de populära och trendiga herrarmbanden i läder från By Billgren. Armbanden finns i flera olika färger fina neutrala basfärger, de är också väldigt fina att kombinera tillsammans. Kanske ett armband för till varje årsdag eller förlovningsdag?