• ✓ Snabb leverans ✓ Fri frakt över 999kr ✓ Erbjuder exklusiv presentinslagning och leverans direkt till mottagaren
Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna Payment with Swish

Förlovningspresent

Vi på Amazing Gifts älskar förlovningar och att fira kärleken! Vi har många fina och uppskattade presenttips till det nyförlovade paret. 

Glöm inte att köpa med ett gratulationskort! Visa din uppskattning och skriv några väl valda ord och lämna över tillsammans med din förlovningspresent.

En förlovning är ett bevis på kärlek och kanske ett steg mot ett kommande bröllop och äktenskap. 

Enligt tradition ska ska bröllop äga rum inom ett år efter förlovningen. Idag är dessa tidsramar inte så viktiga länge. 

Vett och etikett från förr säger att det är mannen som ska fria vid en förlovning. När skottår infaller så ändras alla gamla traditioner och kvinnorna träder fram och friar, helst på datumet den 24.e februari. Idag tror vi på alla typer av kärlek och förlovningar, att fira kärleken är det bästa vi vet.

Hos oss hittar du fina och uppskattade förlovningspresent tips till det nyförlovade paret. 

Vi har många presenttips och noga utvalda förlovningspresenter. 


Grattis till det nyförlovade paret!

Har du några vänner, familj eller kollega som har förlovat sig? Dela deras lycka och gratulera dem med en förlovningspresent.

Fina ljusstakarna från Hilke Collection.

En väldigt fin förlovningspresent är de populära ljusstakarna från Hilke Collection. Ljusstakarna är väldigt exklusiva och tillverkade för hand. Det gör att alla ljusstakar är unika. Välj mellan ljusstakar i mässing eller förkromad mässing.

Enligt vett och etikett så ska en förlovningspresent alltid överlämnas tillsammans med ett gratulationskort, vi har ett stort utbud av olika gratulationskort.


Hipp, hipp hurra!

Visa din glädje och visa dina lyckoönskar till det nyförlovade paret med en förlovningspresent.  

Fotoalbumen "Happily ever after" från Printworks.

De fina fotoalbumen "Happily ever after" är ett uppskattat presenttips till det nyförlovade paret. Perfekt inför ett kommande bröllop.

Vi älskar att slå in vackra presenter, om du önskar kan vi även hjälpa dig att slå in din förlovningspresent. Allt för att göra ditt presentinköp så smidigt och enkelt som möjligt. Vi kan även skicka din förlovningspresent direkt till mottagaren.