• ✓ Snabb leverans ✓ Fri frakt över 599kr ✓ Erbjuder exklusiv presentinslagning och leverans direkt till mottagaren
Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna Payment with Swish

Inflyttningspresent

Är du inbjuden på en inflyttningsfest och behöver en inflyttningspresent? Eller har någon av dina vänner eller familj flyttat till lägenhet eller hus? 

Vi har ett stort utbud av fina och uppskattade inflyttningspresenter. Alla våra produkter är noga utvalda med fokus på fin design och kvalitet. 

Självklart kan vi även hjälpa dig att slå in din inflyttningspresent. Finns det något bättre än att ge bort en fint inslagen present?

CARD STORE, gratulationskort - Champagne CARD STORE, gratulationskort - Champagne
MAJAS COTTAGE - Gåvokort Bara något litet MAJAS COTTAGE - Gåvokort Bara något litet
MAJAS COTTAGE - Gåvokort Grattis MAJAS COTTAGE - Gåvokort Grattis

Hos oss hittar du inflyttningspresent tips!

Om du önskar kan vi även skicka din inflyttningspresent direkt till mottagaren tillsammans med din personliga hälsning.


Är du bjuden på en inflyttningsfest?

En inflyttningsfest är en början på någonting nytt. Att fira detta med en inflyttningsfest är riktigt kul. Glöm inte att ta med en inflyttningspresent till fest. 

Fantastiskt mjuka handdukar från Himla

Alla uppskattar nya och fräscha handdukar, så detta är en perfekt inflyttningspresent. Himlas fantastiska handdukar är väldigt mjuka och sköna. De ger bandrummet en lyxig hotellkänsla. Välj bland storlekarna 30 x 50cm gästhandduk, 50 x 70cm handduk eller 70 x 140cm duschhandduk. Alla handdukar har neutrala färger som är snygga att kombinera tillsammans. 


Överraska med present mitt i flyttkaoset

Ska någon av dina vänner eller familj flytta? Överraska då men en uppskattad inflyttningspresent mitt i allt kaos. Att flytta till nytt boende kan vara en spännande nystart men samtidigt väldigt krävande och jobbigt. Inför flytten är det mycket praktiska förberedelser och allt från gamla boendet ska packas ner i flyttkartonger. Efter inflytt ska allt packas upp, ställas i iordning och ett nytt hem ska skapas.

Herrgårdsljusen från Hilke Collection

De fantastiskt fina herrgårdsljusen är en fin inflyttningspresent. Ljusen är väldigt vackra och ståtliga. De är även droppfria och har en brinntid på 9 timmar.