• ✓ Snabb leverans ✓ Fri frakt över 599kr ✓ Erbjuder exklusiv presentinslagning och leverans direkt till mottagaren
Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna Payment with Swish

Vi skickar din present till mottagaren

Vi på Amazing Gifts älskar presenter och kan skicka din present till mottagaren tillsammans med din personliga hälsning!

Bor några av dina vänner eller din familj i en annan stad?  Har du någon i din närhet som du vill skicka en uppmuntran till, ett tack eller någon som fyller år? Inga problem, vi hjälper dig både med ditt presentinköp och med leverans till mottagaren.

Vi skickar presentkort och smycken från Snö of Sweden och By Billgren direkt till mottagarens brevlåda. Undantag klockor och presentboxar från By Billgren. Övriga produkter skickar vi till närmaste utlämningsställe där mottagaren själv får hämta ut sin present.

Visa din uppskattning, omtanke eller kärlek genom att skriva några väl valda ord tillsammans med din present. Vi rekommenderar dig att köpa med ett gratulationskort, du får då möjlighet att skicka en personlig hälsning tillsammans med din present. Vi har gratulationskort till alla tillfällen.

Du hittar våra gratulationskort: Klicka här

Viktigt att tänka på när vi ska skicka presenten till mottagaren är att vi behöver alla uppgifter till både dig som beställare samt alla uppgifter till mottagaren. Vi behöver namn, adress, mobilnummer samt e-postadress. Detta är att kunna komma i kontakt med dig som beställare om vi har några frågor angående din beställning innan vi skickar den till mottagaren.
Vi skickar aldrig med någon följesedel tillsammans med presenten när du väljer att skicka din present direkt till mottagaren.

OBS! Vi kan endast leverera till en adress per beställning.

Steg1

Under varje produkt kan du välja om du vill ha din present inslagen eller inte.

Gör ditt val och gå sedan vidare till kassan.

OBS! Vi kan endast leverera till en leveransadress per beställning.

Steg 2

Vid betalning måste du välja "Swish betalning" som betalningssätt för att vi ska kunna skicka din beställning direkt till mottagaren.

Det går inte att välja Klarna eller betalkort som betalningsalternativ när vi ska skicka din present direkt till mottagaren.

Steg 3

När du har valt Swish som betalsätt ska du som köpare först fylla i dina egna uppgifter som ditt namn, adress, mobilnummer och e-postadress.

Under dina egna uppgifter kryssar du ur den ikryssade rutan vid "Använd ovanstående uppgifter som leveransadress".

När du har kryssat ur rutan dyker nya rader upp för dig att fylla i. Där skriver du i mottagarens namn, adress, mobilnummer och e-postadress.

Vi skickar din present när vi mottagit din Swish betalning. Om vi inte fått din Swish betalning 12h efter du har lagt din order så makulerar vi beställningen.

Du skickar din betalning till Swish nummer: 123 5321 674.

Du kan alltid kontakta oss på Amazing Gifts om du har några frågor eller funderingar. 

Maila oss på [email protected]